Koordinátorok elérhetőségei

Kreditelismeréssel, tanszéki igazolással vagy a küldő és fogadó intézményed közötti együttműködési megállapodással kapcsolatban van kérdésed? Vedd fel a kapcsolatot  a Campus Hungary koordinátoroddal, aki segít megválaszolni a küldő intézményeddel kapcsolatos kérdéseket. Az ösztöndíjakra és a pályázati folyamatra vonatkozóan az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet érdeklődni.

 

Intézmény Név E-mail
Adventista Teológiai Főiskola Árvai Gergely  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Általános Vállalkozási Főiskola  Novák Mária  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem   Kamp Ágnes Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Apor Vilmos Katolikus Főikola  Szatmári Éva  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola  Tornóczkyné Farkas Henrietta  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Budapest Kommunikációs és Üzleti Főiskola  Dr. Róka Jolán  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Budapesti Corvinus Egyetem   Veres Erzsébet Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Budapesti Gazdasági Főiskola  Hidasi Judit  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem  Moson Péter  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Debreceni Egyetem  Jenei Attila Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Debreceni Református Hittudományi Egyetem Szegeczki Éva Edina Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Dunaújvárosi Főiskola  Gyöngyössy Katalin  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Edutus Főiskola  Gergely Béla Zsolt  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Egri Hittudományi Főiskola Papp Margit  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Eötvös József Főiskola  Dr. Swiffen-Cziczovszki Andrea  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Eötvös Loránd Tudományegyetem Székely Ágnes  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Eszterházy Károly Főiskola Dr. Tarnóc András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gábor Dénes Főiskola Geszti Zsófia  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Gál Ferenc Hittudományi Főiskola  Kertész Bettina  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
International Business School  Dr. Ránki Zsuzsanna  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Károli Gáspár Református Egyetem Bach Katalin  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Károly Róbert Főiskola Major-Kathi Veronika  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kecskeméti Főiskola  Váriné Dósa Eszter  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Kodolányi János Főiskola  Horváti Éva  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Közép-európai Egyetem Kovács Noémi  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magyar Táncművészeti Főiskola Gáspár Emese  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Miskolci Egyetem Dr. Bikfalvi Péter  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem   Petri Zsolt Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Hernádi Anna  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nemzeti Közszolgálati Egyetem  Sugár Eszter  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Nyíregyházi Főiskola   Máthé Katalin Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyugat-magyarországi Egyetem  Sándor Márta  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Óbudai Egyetem  Dudás Ferencné Mária  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Óbudai Egyetem  dr. Kokasné dr. Palicska Lívia  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pannon Egyetem  Dr. Biró Anett  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Dégi Nóra  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Pécsi Tudományegyetem  Sándorfi Eszter  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola  Borókay Réka  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Semmelweis Egyetem F. Tóth Katalin  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Széchenyi István Egyetem Mészáros Márta  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Szegedi Tudományegyetem Balogné Molnár Gabriella  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szent István Egyetem  Dr. Tarr Zsuzsanna  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Színház- és Filmművészeti Egyetem Ságodi Ildikó  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szolnoki Főiskola  Kacsirek László  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tan Kapuja Buddhista Főiskola  Jelen János  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tomori Pál Főiskola  Stach Judit  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Wekerle Sándor Üzleti Főiskola  Varga Zsuzsanna  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

Főoldal

 • Hírek
 • Eseménybeszámolók

Pályázóknak

 • Hallgatóknak
 • Oktatóknak
 • Adminisztratív személyeknek
 • GYIK
 • Hova pályázhatok
 • Formanyomtatványok
 • Hasznos linkek
 • Fontos tudnivalók
 • Ösztöndíj-kataegóriák

Rólunk

 • Campus Hungary Program
 • Galéria
 • Események
 • Sajtószoba

Kapcsolat

 • Ösztöndíj Iroda
 • Koordinátorok